Dokas fit tyčinky sladké zemiaky, papája a hovädzie pečeň 80g

Neohodnotené
Značka: Dokas

Vysoko kvalitné ingrediencie - sladké zemiaky, papája a hovädzie pečeň v jednej tyčinke!
Tieto nutrične vyvážené tyčinky môžete mať stále pri ruke - 24/7.

Dostupnosť skladom
Môžeme doručiť do:
22.3.2023
Kód: 9856
€2,99 / ks €3,74 / 100 g
Dokas fit tyčinky sladké zemiaky, papája a hovädzie pečeň 80g
Neohodnotené
Značka: Dokas

Čerstvá, chutná, nutrične vyvážená a ľahko porcovatelná dobrota pre psov. Môžete ju mať vždy pri sebe a byť tak pripravení na akúkoľvek situáciu. Ide o ideálne riešenie pre zahnanie hladu na cestách. Môžete podávať ako maškrtu alebo použiť ako odmenu pri výcviku.

V jednom balení sú 4 tyčinky.

Vysoká kvalita použitých surovín zaručuje výraznú chuť a vôňu. Sú veľmi obľúbené pre svoje prírodné zloženie.

Rovnako ako všetky maškrty Dokas, aj táto pochúťka je bez konzervantov, umelých farbív, dochucovadiel a glycerínu.

Vrecko má praktické uzatváranie, maškrty tak zostanú dlhšie čerstvé a voňavé.

 

Zloženie: ovos, vedľajšie rastlinné produkty, sladké zemiaky 15%, papája 5%, hovädzia pečeň 5%, kuracia pečeň

Analýza: hrubé bielkoviny 14,3%, oleje a tuky 3,6%, hrubé popoloviny 2,1%, vláknina 1,9%, vlhkosť 16,5%

Podávajte ako odmenu. Zaistite dostatok pitnej vody. Po otvorení starostlivo uzavrite zipsom a skladujte v suchu a chlade. Balenie obsahuje kyslíkový absorbér pre uchovanie kvality výrobku.

Maškrty sú v dnešnej dobe neoddeliteľnou súčasťou kŕmenia maznáčikov, a tak aj u nich je potrebné dbať nielen na chuť, ale aj na zdravé zloženie. U maškŕt Dokas máte istotu, že všetky použité suroviny spĺňajú prísne kritériá a sú počas výroby pravidelne preverované.

Psie a mačacie maškrty Dokas podliehajú pravidelným kontrolám kvality svetovo uznávaným nemeckým inštitútom SGS Inštitút Fresenius. Táto nezávislá laboratórium patrí medzi popredné európske spoločnosti testujúci kvalitu potravín.

Dodatočné parametre

Kategória: MÄKKÉ MAŠKRTY
Hmotnosť: 0.08 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: