Dokas pamlsok pre psa Kuracie špirály so zeleninou 120g
Špirály z kuracích pŕs potešia všetkých psíkov, čo radi žujú. Sú zdravou a chutnou maškrtou, pomáhajú čistiť zuby a zabavia na dlhšiu dobu.
Balenie: 120g
Obohatené o zeleninu, olej z chia semienok a sušený vaječný žĺtok.
Lahodné špirály z kuracích prsných rezňov so zeleninou, olejom z chia semienok a vaječným žĺtkom sú zdravou a chutnou maškrtou pre psov.
Ich žuvanie psíkov zabaví a pomáha udržiavať zdravé zuby a ďasná.
Olej z chia semienok je bohatý na antioxidanty a mastné kyseliny omega-3 a omega-6. Pomáha tak udržovať normálny krvný tlak a celkovo pozitívne pôsobí na imunitný systém.
Vaječný žĺtok je zdrojom celého radu vitamínov, minerálov a mastných kyselín. Okrem toho psíkom väčšinou veľmi chutí a zvyšuje tak atraktivitu maškrty.
Rovnako ako všetky maškrty Dokas, aj táto pochúťka je bez konzervantov, umelých farbív, dochucovadiel a glycerínu.
Vrecko má praktické uzatváranie a maškrty tak zostanú dlhšie čerstvé a voňavé.
Zloženie: 42% kuracie prsné rezne, škrob (zemiakový, tapiokový), rastlinný glycerín, mletá zelenina (sladké zemiaky, hrášok, karfiol), minerálne látky, olej z chia semienok, sušený vaječný žĺtok
Analýza: hrubé bielkoviny 22 %, hrubé oleje a tuky 3,2 %, hrubé popoloviny 6,7 %, hrubá vláknina 0,5 %, vlhkosť 15 %
Maškrty môžu tvoriť veľkú časť stravy našich maznáčikov, a tak aj u nich je potrebné dbať nielen na ich chuť, ale aj na zloženie. Pri tejto pochúťke máte istotu, že kvalita použitých surovín je na tej najvyššej úrovni.
Psie a mačacie maškrty Dokas podliehajú pravidelným kontrolám kvality svetovo uznávaným nemeckým inštitútom SGS Institut Fresenius – nezávislé laboratórium patriace medzi popredné európske spoločnosti testujúce kvalitu potravín.
Podávajte ako odmenu. Zaistite dostatok pitnej vody. Po otvorení starostlivo uzavrite zipsom a skladujte v suchu a chlade. Balenie obsahuje kyslíkový absorbér na uchovanie kvality výrobku.
Dodatočné parametre
Kategória: | PAMLSKY PRE PSOV |
---|---|
Hmotnosť: | 0.12 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.