Huspeninka pre psikov

Huspenina z bravčových nožičiek a kožou je dobrá na kĺby a to ako pre psov, tak pre ľudí.

Do 5-litrového tlakového hrnca dajte 5-6 bravčových nožičiek (môžete dať aj koža) a zalejte vodou. Pozor, hrniec nesmie byť veľmi plný, aby vám to z neho "nevypěnilo"!

A varte a varte ... tak hodinu, pokojne aj dve, až sa nožičky rozpadnú. Môžete samozrejme variť aj v normálnom hrnci, len počítajte s dlhšou dobou varenia.

Potom všetko vyklopte, nechajte schladit a až keď sa nespálite, kosti oberte. Odporúčam nenechať vychladnúť úplne, pretože potom už to všetko strašne lepí: o).

Kostičky vyhoďte. Psíkovi je rozhodne nedávajte!

Teraz to všetko aj s vodou v ktorej sa to varilo postupne rozmixujte v mixéri. Ak je vývaru málo, môžete priliať čistej vody. Nalejte do misky alebo inej vhodnej nádoby.

Nechajte v chlade do druhého dňa stuhnúť. Pretože by sa huspenina rýchlo skazila - vydrží cca 5 dní (potom už moc nevonia), nakrájajte, rozdeľte do vrecúšok a zamrazte. Takto vydrží dlhú dobu.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie