Rybí vývar

Potrebujeme:
1 kg rybie filé (treska, pangasius, tuniak)
1 polievková lyžica ľanového semienka ← klik
1 až dve polievkové lyžice sušenej petržlenovej vňate
1 polievková lyžica konopného oleja ← klik
1 polievková lyžica tresčieho oleja ← klik
1 čajová lyžica sušeného cesnaku
1 polievková lyžica morskej riasy ← klik
1 väčšia mrkva

Postup:
rybie filé, konopný olej a ľanové semienko dáme do 1,5 L vody a privedieme k varu. Varíme tak dlho pokiaľ sa nám polovica vody vyvarí. Následne pridáme cesnak, petržlenovú vňať, mrkvu, ktorú nastrúhame na jemno(môžeme použiť mixér) a morskú riasu, varíme ďalších 10 min. Na koniec pridáme olej s tresčej pečene.

Tip:
práve tejto rybí vývar je v hodný pri rekonvalescencií, alebo intolerancii k jedlu po rôznych liečbach, kedy psík môže mať nechuť k jedlu, alebo potrebuje nabrať nové sily.