Dokonalá Láska B04 zelený íl 100g

Neohodnotené
Značka: Dokonalá Láska

Čistý prírodný íl, absorbuje nečistoty, napomáha hojeniu rán, regeneruje a zvláčňuje kožu, uľavuje pri alergických kožných reakciách a ekzémoch, zvlášť od svrbenia.

Balenia: 100g

Dostupnosť skladom
Môžeme doručiť do:
23.4.2024
Možnosti doručenia
Kód: 8160
€10,60 –19 % €8,49 / ks €8,49 / 100 g
Dokonalá Láska B04 zelený íl 100g
Neohodnotené
Značka: Dokonalá Láska
dokonala laska zeleny il 100g
€10,60 –19 %

Čistý prírodný íl, absorbuje nečistoty, napomáha hojeniu rán, regeneruje a zvláčňuje kožu, uľavuje pri alergických kožných reakciách a ekzémoch, zvlášť od svrbenia. V primeranej dávke nanášajte sypaním alebo kozmetickým štetcom, prípadne iným veľmi jemným materiálom. 

Môžete použiť aj v prípade poranenia kože. Čerstvú tržnú alebo reznú ranu vydezinfikujte. Po uschnutí do ranky nasypte primeranej (väčšie) množstvo zeleného ílu. Íl veľmi jemne zapracujte do poranenia. Prichytený íl v okolí poranenia nechajte pôsobiť na kožu. Zelený íl pôsobí hojivo a detoxikačne. V prípadoch povrchového krvácania napomôže rýchlejšiemu a zastavenie krvácania.

Íl je nespevnená usadená hornina zložená z viac ako 50 % ílovitej zložky. Tvoria ju ílové minerály, pelitovej frakcie s veľkosťou jednotlivých zŕn pod 2 μm (resp. 4 μm). Hornina môže mať rôznou farbu závislú na obsahu prímesí. Íly s 25 – 75 % vápenatej prímesi sú označované ako sliene. Íly s významnou prímesou kalcitu a piesku sa označujú ako šlíry. Spevnením ílu vzniká ílovec a ílovitá bridlica.

ZLOŽENIE:

Zelený íl je jemnozrná hornina (zrnitosť do 2 mikrometrov) vzniknutá sedimentáciou, prevažne morského pôvodu. Geologické starobe sú desiatky až stovky miliónov rokov. Názov má podľa svojej zelenkasté farby, ktorej odtieň je daný zložením ílu.

UPOZORNENIE: 

Skladujte v suchu, chráňte pred priamym slnečným žiarením, teplom. Veterinárny prípravok.

Doba použiteľnosti: 1 rok od dátumu výroby

Dodatočné parametre

Kategória: Kvalita srsti a pokožky
Hmotnosť: 0.1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: